Preview EyeFile (test versie)

Geen categorie

Opgelet: Deze update bevat recente functies in EyeFile die nog in ontwikkeling zijn. Je kan deze update eventueel al uitproberen via de installatie instructies onderaan deze pagina.
Contacteer onze helpdesk bij vragen of opmerkingen.

Functies in ontwikkeling:

• TBD

Installeer de EyeFile updates

Je kan de installer van EyeFile downloaden en installeren op je PC:

EyeFile download

Sluit EyeFile af op uw PC en download het installatie bestand via deze link.
Nadat het bestand gedownload is , kan je er op klikken om de installatie te starten. Klik op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

In het voorbeeld zie je de stappen die nodig zijn in Windows om de installatie te voltooien.