Configuratie van het consultatie overzicht

Consultatie

Het overzicht van de consultaties verschijnt als u een patiƫnt opent in EyeFile.

Het is mogelijk om de weergave van consultatie overzicht aan te passen (via het ’tandwieltje’, rechtsboven de lijst). Op die manier is het mogelijk om, per login, de weergave aan te passen.

Verschillende items kunnen aangevinkt worden om weer te geven voor elke consultatie.
Het item wordt getoond, enkel indien er tekst aanwezig is in de betreffende consulatie.

Via ‘Betaal info’ wordt er getoond of de consultatie reeds betaald is of niet.