Tabbladen in de consultatie

Consultatie

Het invullen van een consultatie in EyeFile is onderverdeeld in verschillende tabbladen, per categorie. Het is mogelijk om enkel de tabbladen te tonen die voor u van toepassing zijn. Zo zijn er de standaard tabbladen voor het verloop van de consultatie en de refractie, maar ook specifieke tabbladen voor operaties, intravitreale injecties, strabisme, myopie opvolging, en vele andere.

Instellen tabbladen

Je kan voor jezelf instellen welke tabbladen je permanent wil zien in EyeFile. Via de balk bovenaan in EyeFile: Opties -> Instellingen -> ‘Zichtbare tabs’ klikken
Dan aanvinken welke tabbladen altijd getoond mogen worden en onderaan op OK klikken. Het is nodig om nadien EyeFile eens te herstarten.

Bovenaan de consultatie zie je de titels van de tabbladen. Een rood vierkantje naast de titel geeft aan of er iets is ingevuld. Je kan zelf de volgorde van de consultatie tabbladen veranderen door te verslepen.

Als er info is ingevuld op tabbladen die niet getoond worden, dan verschijnt onderaan links deze indicatie in de consultatie. Dit wil zeggen dat er info momenteel onzichtbaar is in EyeFile. Een uitroepteken geeft aan welke ingevulde tabbladen niet zichtbaar zijn. Je kan klikken op dit knopje om eventuele verborgen tabbladen toch éénmalig zichtbaar te maken voor deze consultatie (om ze permanent te tonen, moeten ze aangevinkt staan bij de instellingen zoals hierboven)