EyeFile gebruikers instellen

Andere

Indien meerdere personen EyeFile gebruiken, kan u bij het opstarten een login kiezen.

Om een bestaande login aan te passen:
Databeheer -> Gebruikers -> Bewerk een gebruiker

Om een nieuwe login aan te maken:
Databeheer -> Gebruikers -> Maak een nieuwe gebruiker

Deze parameters moeten apart aangepast worden bij elke gebruiker of login:

Vak 1: De persoonlijke gegevens van de dokter en praktijk.
Deze gegevens worden gebruikt bij het maken van brieven en voorschriften.

Vak 2: De financiƫle gegevens die gebruikt worden voor het maken van getuigschriften, overschrijvingen of brieven.
Indien u BTW plichtig bent en 21% BTW dient aan te rekenen voor niet-therapeutische prestaties, moet u het vinkje hier uit zetten.

Vak 3: De rechten van deze EyeFile login:
Voor een dokter kies je best:
Gebruikersniveau: Supervisor
Gebruikerstype: EyeFile Admin

Vergeet ook niet om uw eHealth certificaat goed in te stellen.

Contacteer ons voor meer login mogelijkheden (via Active Directory, of met beperkte lees/schrijf rechten).

Login voor secretariaat

Indien u met een secretariaat werkt, is het handig om een eigen login aan te maken voor het secretariaat.
Wanneer men ingelogd is als ‘secretariaat’ heeft men andere opties om de wachtzaal van de dokters op te vullen, of om brieven te maken op naam van de dokters.
Vak 1: Voor een ‘secretariaat’ account is het voldoende om enkel het veld ‘Naam’ in te vullen.

Vak 3: De rechten van deze EyeFile login:
Voor een secretariaat kies je best:
Gebruikersniveau: Secretariaat
Gebruikerstype: EyeFile Admin

Een login deactiveren

Indien een EyeFile login niet meer van toepassing is, kan u deze uitschakelen via:

Vak 3: Gebruiker actief: Nee