Info vorige release (versie2024.1.xx)

-- Laatste updates --

De laatste update van EyeFile kan je downloaden volgens de instructies onderaan deze pagina.
Contacteer onze helpdesk voor vragen of opmerkingen bij de installatie van EyeFile.

• Het officieel bewijsstuk kan nu ook op klein formaat geprint worden.
  • Het is mogelijk om de tabbladen in de consultatie te verschuiven.
  • SMS sturen vanuit de EyeFile agenda voor een lijst per dag liep soms vast.
  • Het opvragen van de historiek van de medicatievoorschriften gaat vlotter en geeft ook de openstaande voorschriften weer van andere dokters.
  • Meerdere privacy instellingen mogelijk bij het maken van een digitaal medicatievoorschrift (recip-e).
  • Link vanuit EyeFile naar het patiëntdossier bij Lab Online (MCH), via de menubalk bovenaan: Patiënt – CyberLab – Lab Online
  • Mogelijk om het medicatieschema op A4 formaat af te printen.
  • Het is mogelijk om meerdere betalingen in te geven in een consulatie (gesplitste betalingen, extra terugbetaling derde betaler of verzekering). Opgelet: Bij gebruik van meerdere betalingen moet de update van EyeFile best op alle PCs geïnstalleerd worden.
  • Een balk om de voortgang te volgen van een online voorschrift of het opvragen van CoZo documenten.
  • Als er slechts één bril ingegeven is bij ‘Refractie’ kan deze terug gewist worden.
  • Het aantal maanden bij de leeftijd werd niet correct getoond bij kinderen die in de huidige maand geboren zijn.
  • Het veld ‘Opmerking’ kan als kolom weergegeven worden bij de export naar Excel van de operatieplanning.
  • Opname datum en ontslag datum werden soms niet goed weergegeven in de Excel export van de operatieplanning.
  • Rtf headers optioneel niet meer invoegen bij het genereren van een eHealthBox brief. Bij het gebruik van rtf headers in de brieftemplates, kunnen deze veel onnodige tekst bevatten die niet van toepassing zijn voor het bericht via eHealthBox.
  • Fix wanneer soms de de posologie niet werd afgedrukt in het medicatieschema.
  • De historiek van de Javal metingen toont nu alle kolommen.
  • Als je een betaling verwerkt via het overzicht van de betamingen, springt deze niet meer telkens terug naar het begin van de lijst
  • Op dezelfde PC waar een dossier geblokkeerd staat, kan je nu makkelijker een dossier deblokkeren.
  • Er is een indicatie als de patiënt jarig is vandaag.
  • Nieuwe brief templates voor terugbetalingsattesten op papier voor glaucoomdruppels.
  • Makkelijker invullen van de aanvraag voor bepaalde glaucoomdruppels voor combinatietherapie (Cosopt, Dualkopt, Fixaprost, Vizilaticom, Kivizidale …)

EyeFile kijkt regelmatig automatisch of er nieuwe updates zijn. Je kan dit ook doen via de menubalk bovenaan in EyeFile:
Help – Zoek naar updates

Als alternatief kan je de installer van EyeFile ook downloaden:

EyeFile download

Sluit EyeFile af op uw PC en download het installatie bestand via deze link.
Nadat het bestand gedownload is , kan je er op klikken om de installatie te starten. Klik op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

In het voorbeeld zie je de stappen die nodig zijn in Windows om de installatie te voltooien.