Autoconsultatie invullen

Consultatie

Via de functie Auto Consult kan je makkelijk een consultatie vooraf invullen met een vaste tekst. Je kan verschillende types consultatie maken, elk met een andere tekst om in te vullen.

In dit venster kan je verschillende velden een tekst geven om automatisch te laten invullen. Onderaan kan je aanvinken om de tekst te behouden die reeds in de consultatie staat.

Je kan de Auto Consult tekst ook taalafhankelijk maken (de ingestelde taal van een patiënt). Dit kan eenvoudig door vóór de tekst NL: of FR: of EN: te zetten.
Bijvoorbeeld deze tekst ingeven als veld in een Auto Consult:

NL:
Dit is een Nederlandse tekst.
FR:
Texte francais.
EN:
Text in English
.

Op deze manier kan je met 1 sjabloon verschillende talen aansturen, de ingestelde taal van de patiënt selecteert automatisch de juiste tekst.

Hoe de Auto Consult invullen in het dossier?

Naast “Reden consultatie” staat een rode bliksem, hiermee kan je de opgeslagen template kiezen om automatisch in te vullen.

De template kan je makkelijk kiezen door er op te klikken of (in dit geval) F2 te drukken. Daarna klik je op “OK”. De velden uit de template worden ingevuld.