Refractie blad altijd tonen

Consultatie

Er zijn heel wat opties beschikbaar om het consultatiescherm naar wens aan te passen. Een populaire instelling is de optie om 2 kolommen te maken op het consultatieblad. Hierdoor is het mogelijk om het refractieblad altijd zichtbaar te houden aan de rechterzijde.

Vanzelfsprekend moet de monitor breed genoeg zijn om deze layout te ondersteuen.

Om deze layout in te stellen, kies je in het hoofdmenu voor Opties / Instellingen en daarna bij Algemene Instellingen voor Breed scherm. Vergeet niet daarna op OK te drukken, en EyeFile te herstarten.