Contacteer ons

Andere

Via de menubalk bovenaan kan je klikken op ‘Contacteer ons…’

Vervolgens zie je de opties om ons te contacteren:

• Via de knop ‘Scherm delen’ kunnen wij meekijken op uw PC om het probleem beter te onderzoeken. Stuur ons hiervoor een email met een beschrijving van het probleem en de code die verschijnt bij (1). Je kan daarna verder werken in EyeFile maar het is belangrijk om het scherm van met de code (1) te laten openstaan, zodat onze helpdesk kan connecteren.