Brieven via CoZo

EyeFile heeft een volledige link met het CoZo platform. Dit wil zeggen dat je zelf brieven of verslagen uit EyeFile kan delen met de patiënt en andere zorgverleners via CoZo.

Om zelf documenten naar CoZo te exporteren:

Een document via CoZo delen, houdt in dat de patiënt de toestemming heeft gegeven om deze informatie via CoZo beschikbaar te maken voor andere zorgverleners.

De patiënt behoudt de controle over de gedeelde documenten. Dus de patiënt kan zelf ook inloggen op het CoZo platform, kan de documenten zelf raadplegen, en de toestemming eventueel ook terug intrekken.

Na het afwerken van een (verwijs)brief, heb je de keuze om het document via CoZo te delen met deze knop.

Door op deze knop te klikken wordt het document als PDF op het CoZo platform beschikbaar.
De patiënt en andere zorgverleners kunnen dit document dan lezen en downloaden.

Via het overzicht van de correspondentie of onderzoeken is het mogelijk om via de rechtermuisknop een bepaald document te delen via CoZo. (enkel .docx of .pdf documenten).

Bij gebruik van deze speciale tag in een .docx brieftemplate kan je na het sluiten van de brief enkele extra acties kiezen, zoals de brief via CoZo delen. Voeg hiervoor dit sleutelwoord toe in de brieftemplate: <ShowActionsOnExit>.

Documenten die je zelf via CoZo gedeeld hebt staan in het blauw in het correspondentie overzicht. Een document terug te verwijderen van CoZo, kan via het menu met de rechtermuisknop.

Om alle documenten uit CoZo te lezen voor een patiënt:

Het vierkantje icoontje is een rechtreekse link naar het dossier van de patiënt in CoZo, dit opent snel in de browser.

Door te klikken op de tekst ‘Inlezen uit CoZo’ wordt de lijst van alle CoZo documenten in EyeFile zelf getoond. Dit duurt langer om in te laden dan de klik op het icoontje. Je kan dan eventueel een CoZo document downloaden en importeren in het dossier in EyeFile.

Bijkomende info: