Definieer je eigen kleuren voor de rubrieken

Consultatie

In EyeFile kan je de kleuren van de rubrieken op 2 manieren aanpassen.

A. Definieer eigen kleuren

Je kan per blok zelf je kleur kiezen. Ga hiervoor naar Opties / Instellingen. Bij “Instellingen Consultatie” kan je kiezen voor “Definieer eigen kleuren voor rubrieken”.

Als je deze optie aanpast, moet je EyeFile herstarten.

Wanneer je op het consultatiescherm bent kan je simpelweg op een leeg stuk van één van de balkjes dubbelklikken. Je kan dan zelf een kleur kiezen voor die rubriek. EyeFile zal deze kleur ook onthouden. Deze voorkeur is persoonlijk, en zal dus niet gelden voor andere gebruikers.

Alle kleuren die je reeds hebt gebruikt, staan onderaan bij de “Custom Colors”

B. Gebruik willekeurige kleuren

EyeFile genereert zelf een set van zachte kleuren, en stelt die voor alle gebruikers in.
Ga hiervoor naar Opties / Instellingen. Bij “Instellingen Consultatie” kan je kiezen voor “Gebruik verschillende kleuren voor rubrieken”.

Met het “reset” knopje, kan je een nieuw willekeurig kleurenschema laten genereren door EyeFile.

Als je deze optie aanpast, moet je EyeFile herstarten.