Online agenda via Medici.be / Afspraken.be

Agenda

EyeFile ondersteunt de online agenda van Medici.be / Afspraken.be (https://medici.be).

In de agenda is het mogelijk te configureren dat EyeFile het medisch dossier bevat. Je kan deze optie hier vinden:

Wanneer deze optie geactiveerd is, kan je vanuit de agenda doorklikken naar EyeFile. Dit kan door op het “oogje” te klikken naast de patiënt.

EyeFile zal dan deze patiënt opzoeken, en eventueel openen.

Het is wel belangrijk dat je de Medici.be agenda opent direct vanuit EyeFile. Dit kan door in EyeFile, in het hoofdmenu te kiezen voor “Agenda”.

Zorg er wel voor dat de agenda geconfigureerd is in EyeFile. Dit kan bij Optie / Instellingen / Externe software / AfsprakenBE