Meerdere autorefractie metingen inlezen

Het is mogelijk om meerdere resultaten van de autorefractor in te geven en te vergelijken. In het veld ‘Autorefractie extra‘ kan je meerdere metingen onder elkaar toevoegen.

Via het + knopje (1) kan je zelf een vak toevoegen om in te vullen. Wanneer één of meerdere autorefractor toestellen gekoppeld zijn, krijg je een vanzelf een melding om de binnengekomen meting toe te voegen als extra autorefractie resultaat.
Via het tandwieltje (2) kan je aanvinken om alle metingen samen te bekijken via de historiek (knopje 3).
Via de optie ‘Toon AR details’ in dit menu kan je instellen om het uur en toesteltype te zien bij de autrefractie meting.
Via het knopje met de vuilbak (4) kan je een meting verwijderen.