Installatie EyeFile

Koppeling toestellen

Contacteer ons om EyeFile te installeren op een (nieuwe) PC.

Je kan het installatiebestand alvast hier downloaden.

Door te klikken op dit bestand kan je EyeFile installeren op je computer. Na de installatie verschijnt onderstaand scherm:

1. Indien uw EyeFile installatie werkt met een cloud database, laat u ons de code weten die verschijnt bij (1). Op die manier kunnen wij deze PC activeren. Na bevestiging van ons kan u EyeFile opstarten.
  2. Voor hulp bij de installatie kan u ook Teamviewer opstarten via knop (2). Laat ons het Teamviewer ID en paswoord weten, dan kunnen we meekijken op uw PC.

Afhankelijk van de rechten in uw Windows account kan het zijn dat tijdens de installatie onderstaande wordt gevraagd. Hiervoor kan u op ‘Ja’ klikken.