Algemene ondersteuning voor meettoestellen

Koppeling toestellen

EyeFile kan automatisch gegevens importeren van de meeste externe toestellen. We bieden een zeer brede ondersteuning van merken en apparaten (autorefractor, foropter, lensmeter, gezichtsveld, funduscamera, IOLMaster, OCT, tonometer, endotheel microscoop, …) (Nidek, TopCon, Zeiss, Haag-Streit, Shin Nippon, Rexxam, Visionix, RodenStock, Huvitz, Heidelberg ,…).

Contacteer ons indien u bepaalde toestellen wil koppelen aan EyeFile.

Algemene configuratie

Toestellen met een RS232 seriële connectie: EyeFile verwerkt de gegevens vanop een PC die via een seriële kabel aan het toestel verbonden is. Bij het gebruik van een USB-RS232 convertor wordt best geen passieve USB hub gebruikt.

Toestellen met een netwerkconnectie: Het toestel is met een netwerkkabel verbonden aan het lokale LAN netwerk. Een gedeelde folder moet worden ingesteld op het lokale netwerk, meestal in samenspraak met de lokale IT verantwoordelijke. EyeFile importeert en verwerkt geëxporteerde xml, pdf of afbeelding bestanden.
Bij aankoop van een nieuw toestel laat u best door de leverancier testen of een export van resultaten mogelijk is vanop het toestel, naar een gedeelde folder in uw lokaal netwerk.

Koppeling bancontact terminal

EyeFile is compatibel met de Yomani bancontact terminal van Worldline. Naar dit type terminal kan het aangerekende bedrag in de consultatie rechtstreeks doorgestuurd worden.

eID kaartlezer

EyeFile kan de laatste nieuwe eIDs inlezen. Een recente eID kaartlezer via USB is hiervoor voldoende. Het is aangeraden om de laatste eID middleware van de Belgische overheid te installeren.